top of page
DSC_9883.jpg

Interieurstyling

Je bent dol op je huis, maar als je binnenkomt ervaar je er geen eenheid. Je hebt een prachtige woning maar je voelt je er nog niet helemaal thuis

 

Hebben jullie een verzameling van diverse  meubels maar voelt het daardoor  wat rommelig of  wil je kleur toevoegen maar weet je niet hoe je warmte en kleur moet combineren?

 

Of heb je foto’s of items die bij jullie horen? Maar staan deze in een kast te verstoffen in je interieur? Zo zonde, want niets maakt een huis zo eigen als door het gebruik van persoonlijke finishing touch! Hoe lekker zou het voor je voelen als deze punten zouden worden opgelost en dat alles klopt. Ieder huis heeft zijn eigen dynamiek en dat is zo enorm belangrijk!


 

Herken jij je in dit verhaal? 

 

  • Je bent op zoek naar meer balans in je interieur

  • Je wilt authentieke details van jullie woning combineren met mooie kleuren en warme en luxe materialen

  • Wil jij echt thuiskomen in een huis waar alles samenkomt en waar alle spullen een eigen plek hebben

  • Verlang je naar een echt thuis waar alle spullen samenkomen en waar alle spullen een eigen plek hebben?

  • Of denk je nou ik heb het al zo druk en waar moet ik de tijd vandaan halen om deze keuzes allemaal te maken

Het complete Pakket

Heb jij behoefte aan een compleet nieuw interieur, dat echt past bij jou en jouw gezin? Sta jij aan het begin van een grote verbouwing en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit complete pakket echt iets voor jou! Hierbij maak ik een compleet ontwerp en dit helemaal afgestemd op jullie wensen met een moodboard, 3d tekening, ook kleur en materiaalkeuze zal het complete ontwerp goed zichtbaar zijn. Met eventueel een technische tekening kan een meubelmaker aan de slag; daarna kan jij lekker aan de slag met de uitvoering.

Een Perfecte Basis

Hou jij zelf van van de afstyling maar lukt het je maar niet om die basis van de woning goed te krijgen? Dan het pakket Een Perfecte Basis echt iets voor jou. Hierin zetten we een perfecte basis neer zodat jij een prachtige inrichting hebt en waarna je vervolgens zelf de Finishing Touch kan gaan doen.

 

 

A Touch of Color

 

Heb je  vragen met betrekking tot je interieur waar je maar niet helemaal uitkomt? Heb jij een prima basis staan maar mis jij net de puntjes op de i? Bij A Touch of Color geef ik je antwoorden op al je woonvragen. We bekijken of we met een aantal kleine aanpassingen verbeteringen door kunnen voeren en ik maak een kleur en materialenplan om het geheel af te maken.

 

      

Finishing Touch

Ben jij benieuwd hoe accessoires jouw interieur helemaal af kunnen maken? Bij het pakket Finisch Touch bespreken we de verschillende mogelijkheden die echt helemaal bij jullie huis en stijl passen. Dit samen verwerk ik in een sfeerplan waaraan je je kan vasthouden met shoppen of dit vervolgens aan mij over kan laten. 

OVER MIJ

Hoe fijn zou het zijn als ik mee ga in jullie klantreis en je kan ontzorgen?

Zo kunnen jullie genieten van de reis naar jullie droom interieur?

Klinkt dat  als muziek in je oren, kies dan voor 

‘het complete pakket “ met ‘a finishing touch’ van Yvonne de Kok!

bottom of page