top of page

Mijn naam is Yvonne, interieurstyliste en bloemenarrangeur in Wateringen. Dat ik creatief bezig wilde zijn wist ik al op zeer jonge leeftijd. Als klein meisje zat ik altijd al tussen de bloemen en was ik altijd creatief bezig met van alles. Hoe gaaf is het als je andere mensen blij kan maken met je mooie creaties?

Door mijn vele jaren ervaring als bloemenarrangeur en interieurstyliste maakt dat ik veel ervaring heb opgebouwd de afgelopen jaren en dat dit een unieke combinatie is. Daarnaast heb ik veel vakkennis over interieur en styling en door mijn persoonlijkheid kan ik me goed verplaatsen in anderen. Ik weet jou interieur wensen om te zetten naar een zeer persoonlijk thuiskomen. Ik ben een enthousiaste, vrolijke en creatieve ontwerper, met een goed luisterend oor en weet hierdoor steeds een persoonlijke draai te kunnen geven aan mijn adviezen.

 

Op de middelbare school koos ik voor het vak bloemstyling. Na diverse stages en mijn vervolgopleiding op Huis ter Lande in Rijswijk was ik helemaal in mijn element. Zoveel uur op school bezig kunnen zijn met de mooiste bloemencreaties maken, hoe leuk is dat?! Na het afronden van deze opleiding wist ik dat voor mij de optie om in een bloemenwinkel te gaan werken niet was weggelegd en besloot er nog een een mooie opleiding achteraan te plakken. Ik ging vervolgens naar het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam.

Ook daar was het een opleiding met zoveel mogelijkheden, van het stofferen van stoelen, gordijnen maken, het leren ontwerpen, tot zoveel opdoen van product en materiaalkennis. Na deze opleiding ben mij in gaan schrijven bij de kamer van koophandel en onder de naam Interieur Styliste Yvonne de Kok aan de slag gegaan.

Foto 087.jpg
Bloemen overig 4.jpg

Als styliste en bloemenarrangeur heb ik al die jaren al toffe projecten mogen realiseren. Bruiloften, feesten, styling op locatie, corsoboten maar ook beursstands zijn al jaren mooie uitdagingen voor mij, waarin ik zoveel creativiteit kwijt kan.

Afgelopen twee jaar ben ik mij nog verder gaan ontwikkelen op het gebied van interieurstyling, omdat ik het gevoel had dat er nog meer mooie combinaties te maken zijn met mijn creatieve achtergrond. Na het volgen van een opleiding SketchUp en dit compleet heb kunnen maken met een mooie training voelt het voor mij compleet en hoop ik je blij te kunnen maken met mijn creativiteit!

Op mijn Facebook, Instagram en linkedin zijn verschillende projecten van de afgelopen tijd te bekijken. Maar mochten er vragen zijn ontstaan na het lezen op mijn website, neem dan contact op via het contactformulier en wie weet spreken we elkaar dan snel!

bottom of page