Leuk je te zien!

Als kind was ik altijd terug te vinden tussen de bloemen en in de natuur. De vrijheid die ik hier ervaar vind ik heerlijk!

Inmiddels ben ik zelf moeder van 3 prachtige kinderen en trotse eigenaar van mijn bedrijf. Het bedrijf dat ik inmiddels alweer 14 jaar geleden heb opgericht. Mijn droombaan is het werken met bloemen combineren met interieurstyling. Dit is geen vanzelfsprekende combinatie. Ook omdat ondernemen in mijn bloed zit, was het voor mij helemaal geen vreemde stap om op 23 jarige leeftijd voor mezelf te beginnen en te gaan doen wat ik altijd al wilde doen!

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij 'Huis te Lande' (de eerste tuinbouwschool voor meisjes in Nederland). Hierna ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen rondom het stylen van interieurs. Deze opleiding heb ik in Rotterdam gevolgd, met een specialisatie in Amsterdam. 

 

Eenmaal voor mezelf starte ik met het maken van boeketten en met het maken van arrangementen met de juiste bloemen, planten, potten en decoratiemateriaal. Dit breidde zich al snel uit tot het geven van cursussen, interieurstyling en het ontwerpen van stands op beurzen voor bedrijven. 

Inmiddels heb ik ook de transitie doorgemaakt van het ontwerpen met de hand naar het digitaal (3D) ontwerpen. Hierdoor kan ik jou als klant een realistische impressie geven van mijn stylingadvies.

DSC_9869.jpg