Search
  • Yvonne de kok

Hoe ik te werk ga

Klikt het tussen ons? Dan ga ik ervoor zorgen dat jouw huis écht gaat voelen als thuis!


In onze eerste afspraak (deze is vrijblijvend) ga ik ontdekken wat de wensen zijn en leg ik verder uit hoe ik in dit traject specifiek te werk ga. Dit gesprek is voor mij heel belangrijk, omdat ik goed helder moet krijgen waar mijn advies in z'n totaliteit uit moet gaan bestaan. Het kan namelijk variëren van een compleet interieuradvies middels 2D of 3D tekenen (inclusief bouwwerkzaamheden), maar ook over het inrichten en stylen met accessoires. Het is bij mij dan ook mogelijk om te kiezen uit een aantal pakketen. Uiteindelijk komen we tot een mooi compleet ontwerp; jouw/jullie 'Thuis'!


Mijn advies bestaat uit een totaal concept (met de ontwerpen in 2D of 3D), inclusief een overzicht van materialen, kleurmonsters met een moodboard en verlichtingsplan. In overleg met jou ben ik tot dit advies gekomen, het zou onnodig zijn om in dit proces verwarring te laten ontstaan. Het is daarnaast ook leuk om samen beslissingen te nemen en samen op zoek gaan naar de juiste combinatie. Ik ga dan ook met mijn professionele blik en dosis enthousiasme er een mooi geheel van te maken!


Als nazorg is het ook mogelijk dat ik het 'verbouwingsproces' begeleid met de uitvoering van de diverse werkzaamheden. Na de verbouwing of inrichting van de woning, kan ik helpen bij het 'afstylen' van de woning.


Voor mij is het belangrijk dat je jezelf thuis voelt in je eigen huis en ik vindt daarbij comfort en functionaliteit erg belangrijk. Het combineren van strak & warm, het mixen van stylen (landelijk, klassiek, oud & nieuw) en het combineren van twee huishoudens tot één.

Het is niet de bedoeling dat je in een showroom gaat leven en ik zorg er dan ook voor dat een woning een persoonlijkheid krijgt. De juiste accessoires en persoonlijke spullen zijn hier dan ook onmisbaar.


Ben jij toe aan een goed advies? Of heb je nog vragen? Mijn contactgegevens vind je onder het kopje 'over mij' > 'prijzen en contact'. Ik ontmoet je graag, zodat ook jij thuis gaat zijn in je eigen huis! ;)


Liefs,

Yvonne

75 views0 comments

Recent Posts

See All